Akupressur-mattan

Spikmattanspikmatta_fannie spikmatta

Denna härliga spikmatta, jag har haft den ett tag men har på den senaste tiden varit riktigt dålig på att använda den. Det är ett väldigt bra redskap som hjälper till med min återhämtning och ett bra komplement till massage. Min naprapat rekommenderade mig att börja använda den då jag är väldigt spänd och har en del problem med axlar och nacke. Jag skulle då ligga på den i 20-30 min innan läggdags och i början fick jag ligga med t-shirt då det annars gjorde för ont.

Spikmattan ökar blodcirkulationen precis som massage och det sägs även att spikens tryck mot huden gör att man utsöndrar Endorfiner och Oxytocin vilket bla. leder till bättre avslappning, du går lättare ner i varv och förhoppningsvis sover du bättre.

Jag kan varmt rekommendera denna och jag fasiken börja använda den igen!

Här kan ni läsa mer och även beställa mattan, som för övrigt är tillverkad i Sverige, TPE-plast (giftfri), återvinningsbar och inga skadliga mjukgörande ämnen. http://www.spikmattan.com/index.php

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!