Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Love-chocolate and Te

 Lovechock Lovechock

Jag brukar få denna choklad av min Yoga-vän Kripa då hon tycker den är fantastiskt god och för att man får ett litet kort med inspirerande ord med skickat i varje paket! Och jag håller såklart med henne, raw-choklad och en liten överraskning är ju super kul och gott. En perfekt liten present att ge bort till en vän. Dagens Choklad innehöll ett Love Letter, som man själv fick fylla i till sin vän eller käresta… Jag fyllde i den till mig själv. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Fannie Redmans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!