Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kokosvatten – Naturens sportdryck

Coconut

Kokosvatten, denna underbara nöt eller frö? Efter varje träningspass i Thailand är detta det första jag beställer in. Det kan nog bli en 3-4 st varje dag, billigt och bra för återhämtningen. Den innehåller ju mest vatten men även lite mineraler så som Vitamin B, C, Fosfor, Kalcium och Zinc. Den är även rik på Kalium som är ett livsnödvändigt grundämne och behövs för kroppens nerv- och muskelfunktion. Kalium reglerar även blodtrycket!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Fannie Redmans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!