Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glutenfri baguette

Glutenfri Baguett

 

Det här med gluten bryr jag mig egentligen inte så mycket om, jag äter mest på av de jag tycker om och mår bra av. Och hittills har det ju gått bra… Men jag respekterar såklart de som väljer bort gluten av olika anledningar. Man ska liksom göra det man själv mår bra av!

Men för er som försöker minska ner på gluten eller är känsliga så tänkte jag faktist rekommendera denna baguette som är riktigt god! Jag bodde i Hornstull förut och typ granne med Friends of Adam som är ett glutenfritt bageri. De resulterade i att jag faktist brukade bunkra upp med dessa baguetter i frysen då det blev som nybakade sen när jag körde in dem i ugnen. De är så goda och jag saknar dem verkligen nu när vi har flyttat därifrån. Om ni har vägarna förbi så tycker jag definitivt att det är värt ett besök, då kan ni även köpa med er deras receptbok på glutenfria bröd/bakverk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand