Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glutenfri baguette

Glutenfri Baguett

 

Det här med gluten bryr jag mig egentligen inte så mycket om, jag äter mest på av de jag tycker om och mår bra av. Och hittills har det ju gått bra… Men jag respekterar såklart de som väljer bort gluten av olika anledningar. Man ska liksom göra det man själv mår bra av!

Men för er som försöker minska ner på gluten eller är känsliga så tänkte jag faktist rekommendera denna baguette som är riktigt god! Jag bodde i Hornstull förut och typ granne med Friends of Adam som är ett glutenfritt bageri. De resulterade i att jag faktist brukade bunkra upp med dessa baguetter i frysen då det blev som nybakade sen när jag körde in dem i ugnen. De är så goda och jag saknar dem verkligen nu när vi har flyttat därifrån. Om ni har vägarna förbi så tycker jag definitivt att det är värt ett besök, då kan ni även köpa med er deras receptbok på glutenfria bröd/bakverk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind