Glutenfri baguette

Glutenfri Baguett

 

Det här med gluten bryr jag mig egentligen inte så mycket om, jag äter mest på av de jag tycker om och mår bra av. Och hittills har det ju gått bra… Men jag respekterar såklart de som väljer bort gluten av olika anledningar. Man ska liksom göra det man själv mår bra av!

Men för er som försöker minska ner på gluten eller är känsliga så tänkte jag faktist rekommendera denna baguette som är riktigt god! Jag bodde i Hornstull förut och typ granne med Friends of Adam som är ett glutenfritt bageri. De resulterade i att jag faktist brukade bunkra upp med dessa baguetter i frysen då det blev som nybakade sen när jag körde in dem i ugnen. De är så goda och jag saknar dem verkligen nu när vi har flyttat därifrån. Om ni har vägarna förbi så tycker jag definitivt att det är värt ett besök, då kan ni även köpa med er deras receptbok på glutenfria bröd/bakverk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!