Camp Kampsportslabbet

Idag kör vi igång vårt populära 8 veckors camp. Det betyder också att det är ca åtta veckor kvar till Jul, det ni! haha…

Camp_women2 Kosttillskott_BF

Vårt 8 veckor camp ser ut så här:

4 pass i veckan, fördelat på:

Benpass, Överkropp, Helkropp och Kampsport

Kost

Kosten är ju en stor och väldigt viktig del som vi jobbar med, våra deltagare får då skriva kostdagbok varje vecka som vi går igenom och rättar. De får även ett kostkompendium med recept och förslag på hur de kan lägga upp sina måltider.

Återhämtning

Vi pratar väldigt mycket om återhämtningen under dessa åtta veckor och hur man får en balans mellan kost, träning och just återhämtningen.  De flesta som kommer till oss för att köra detta upplägg tror att de ska få nån slags drömkropp på åtta veckor. Men vi vill mer se det som en start på något nytt, de blir absolut starkare och mer uthålliga samt får fina resultat. Men för oss är det viktigare hur de mår och hur de senare kommer fortsätta bibehålla sin nya livsstil.

Vårt mål är att våra deltagare ska lära sig mer om sig själva, hur deras kroppar fungerar och hur viktigt det är med en balans här i livet.

goodiebag

Vi kommer även köra camps i vår, 16 januari och 12 mars är våra start datum. Så vill du vara med är det bara att maila mig på [email protected] endast 12 platser per grupp. 

När det kommer till kosten, återhämtningen och träningen så är det ämnen som jag kommer ta upp mycket om här, då jag tycker det är otroligt viktiga delar. Hoppas ni hänger på!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!