Hej Bloggen

Då var man tillbaks i bloggvärlden igen, så roligt!

Jag är verkligen super taggad och glad att jag ska få ta del av Metros Träning och Hälsa satsning.

Ni kanske har sett mig i Petra’s eller Edita’s bloggar här på Metro? Om inte så kommer här en liten presentation!

Vem är jag? Fannie heter jag och är 29 år gammal. Jag driver tillsammans med min ”soon to be Husband” Kevin Arroyo, gymmet Kampsportslabbet på Östermalm i Stockholm.

På Kampsportslabbet tränar jag allt från barn, företag, bootcamps till PT-klienter. Träning på heltid helt enkelt.

Fannie

Hur är det med min träningen då? Jag har mer eller mindre alltid rört på mig från det att jag lärde mig gå. När jag gick i 3e klass så hittade jag mitt kall i livet – sporten Judo – kärlek vid första ögonkastet. I år firar jag faktist 20 år på judomattan.

Judon har givit mig otroligt mycket. Förutom SM guld och en massa andra medaljer, så har jag fått en jädrans massa andra erfarenheter inom träning, tävling och livet.

Judo

För två år sedan så klev jag in på Pancrase gym och min lilla MMA resa började. Idag kör jag alltså MMA, Striking och Grappling. Jag har gått en Shootfighting match som jag vann förra året och förhoppningsvis blir det fler i höst.

Shootfighting

Pancrase

När jag inte brottas så försöker jag lära mig att lyfta tungt i de olympiska lyften och det gör jag med underbara Linda Tham ute på Bosön. Hon hjälper mig även  med att programmera min egna träning vilket är fantastiskt. Ja även jag som kan träning och kost behöver en som har koll på mig!

Vad kommer ni att få läsa om här i bloggen då? Jo – Min version av vad hälsa är, tips och trix om träning, kost och återhämtning. Och såklart en jädrans massa kampsport! <3

Fannie_RedmanFoto: Sofie Annerskog

 Keep it simpel – Do What You Love and Love What You Do!

kampsportslabbet.se

allvarforelek.com

Pancrase Gym

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!