Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Magsjuk och missad träning :(

Bilderna är från i lördags när vi gick runt i Miraflores samt kollade in lite olika gym som de har här, rätt många ändå och stora.

Vi käkade Pollo a la Brasa till lunch som är sjukt god. Det är väldigt enkel mat, grillad kyckling, sallad och pommes. Jag tror inte att jag blev magsjuk av detta iaf, varm mat brukar oftast gå bra. Men igår (söndag) åt jag allt från frukt, churros till ceviche på gatan så jag misstänker att det är något av de som fick mig att må dåligt hela natten.

Jag har insett att jag har lite känslig mage och kan inte äta vad som helst utomlands… I Thailand blir jag också alltid magsjuk någon dag. Men jag kunde inte låta bli all god mat som finns här. Så idag missar jag tyvärr träningen pga det… :/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt