Rutiner

Frukost från i morses innan träningen, yoghurt, jordgubbar, banan och granola samt koktägg och kaffe!

Älskar ändå mina rutiner, skönaste med att komma hem. Uppskattar absolut goda middagar, efterrätter och annat gott, men när det blir för många dagar med mindre bra mat samt mindre träning så kryper det i kroppen på mig. Framförallt så har jag ett stort behov av att röra på mig då jag annars  lätt blir så rastlös samt sover betydligt sämre. När jag hittade Judon som 9 åring så föll många bitar på plats, jag kunde helt plötsligt koppla av på ett annat sätt när jag hade fått brottas ordentligt och det sitter fortfarande kvar hehe, har ex så svårt att sitta och titta på serier om jag inte är helt trött i kroppen…

Nu tränar jag alltså på som vanligt och äter bara hemma lagad mat enligt min egna lilla rutin!

Veckans matsedel:

Storhandlade i måndags och följande mat har ätits och kommer ätas i veckan…

Frukost: Varjerar mellan tre olika, havregrynsgröt, koktaägg på riskakor/knäckebröd eller turkiskyoghurt med bär/frukt och Kaffe!

Lunch: Rester från middagarna som ni ser under, men ibland gör jag även en tonfisksallad eller så köper jag en hälsaotallrik oftast på Mesh i östermalmshallen.

Middag: Hemmagjord hamburgare med sallad, Kycklingsallad med kikärtspasta, Panerad torsk med färskpotatis, köttfärssås med kikärtspasta, Lax i ugn med färskpotatis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!